Den gode service hos DS Stålprofil
fortsætter hele sommeren

Hos DS Stålprofil er alle afdelinger bemandet sommeren over.

Læs mere

 
 

GreenCoat®- ny miljøvenlig overflade
baseret på rapsolie

DS Stålprofil lancerer nu GreenCoat® – verdens mest miljøvenlige overfladebehandling af stålprofiler.

Læs mere

Fordele ved stål

Der er mange ting at overveje, når du skal vælge tag og facade til dit byggeri. Styrke. Levetid. Udtryk. Komfort. Montage. Vedligeholdelse. Og økonomi. For blot at nævne nogle stykker. Med en stærk løsning i tyndpladestål er du godt dækket ind på alle parametre.

Stærke sager på tag og facade

Stål er perfekt til tag og facader. Frem for alt fordi stål er stærkt. Du får derfor en unik løsning, der holder længe, og som beskytter din bygning optimalt – med et minimum af vedligeholdelse. Samtidig giver tag- og facadeløsninger fra DS Stålprofil dig frihed til at skabe præcis det udtryk, du ønsker. Også når det gælder montagetid og økonomi, vinder stål med flere længder i en direkte sammenligning med de fleste alternativer. Uden at give køb på hverken kvalitet, levetid, komfort eller æstetik.

 

Track n' trace

Få overblik over din levering med vores track n' trace service. Indtast dit sagsnummer og få besked med det samme om, hvornår du modtager dine DS varer.

Gå til track n' trace

Styrke til dit byggeri

Der er mange gode grunde til at overveje en løsning i stål til dit næste byggeri. Hvad enten det gælder fritidshuset, drømmeboligen, lagerbygningen eller det lokale stadion er stål det stærke valg til det meste.

Lad dig inspirere

 
 

Spar tid og besvær med vores tagberegner

Med vores tagberegner har du mulighed for at beregne vores standardprofiler på en lang række forskellige tagtyper. Udover en hurtig og overskuelig indtastning giver beregningsprogrammet dig ligeledes sikkerhed i dine kalkulationer.

Læs mere

Nordic Klikfals

Nordic Klikfals er et æstetisk designprodukt, der siden sin lancering i 2016, har vundet stor popularitet blandt andet hos arkitekterne. De smukke profiler tilfører det moderne byggeri et klassisk og stilrent udtryk og giver et rigtig flot samspil med andre rustikke materialer.

Læs mere

 
 

Rådgivning og beregning

Vores servicekoncept giver dig gratis adgang til en lang række ydelser, fx:

  • Valg af optimalt produkt
  • Valg af optimal overfladebelægning
  • Opmåling på byggeplads
  • Detaljerede montageplaner
  • Statiske beregninger
  • Detaljeløsninger

Kontakt en konsulent

FARVEPRØVE

Oplev hele vores farvepalet på autentiske ståloverflader

FORHANDLER

Find din nærmeste forhandler af DS Stålprofils produktprogram

RÅDGIVNING

Vores konsulenter står klar til at rådgive og hjælpe dig