Stålplader til kreative tag- og facadeløsninger

DS Stålprofils lette tag- og facadekonstruktioner og det brede produktprogram giver bygherrer, arkitekter og håndværkere frihed til at tænke utraditionelt, når en bygning skal bygges fra bunden eller renoveres.

Den kreative løsning kan resultere i et smukt tag og/eller facade, men kreativiteten kan også udmunde i en ekstraordinær økonomisk og funktionel løsning.

Spændende stålplader, populære farver og et omfattende program af tilbehør er til rådighed for den kreative og er med til at tilfredsstille kunder med hensyn til æstetik, funktionalitet, energiomkostninger, montage og levetid.

En moderne og international virksomhed

Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålplader til tag og facader.

Medarbejderne står til rådighed med kompetent rådgivning, beregninger og en stærk logistik. Kunderne kan også søge hjælp via online værktøjerne ”DS Tagberegningsprogram” og ”DS Tour Guide”, som giver kunderne et mere effektivt indkøb. Det er værktøjer, som ikke mindst de udenlandske kunder i Tyskland, Østrig og Holland nyder godt af.

DS Stålprofils eksportomsætning har gennem de senere år været støt stigende, og den svarer nu til en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning der uden tvivl skyldes tilstedeværelsen på det tyske marked med et salgsdatterselskab. Med en kompetent tysk salgsstyrke har vi opnået et større kendskab og mere nærhed til kunderne.
 

Adm. direktør
Thomas L. Rasmussen

1