50 år med stålprofiler

29. maj 2019

I 2019 kan DS Stålprofil sammen med resten af byggekoncernen, DS Gruppen, fejre 50-års jubilæum med fyldte ordrebøger og fortsat vækst.

DS Stålprofil er en del af DS Gruppen i Hobro, som blev etableret i 1969 af Svend Møller Hansen. Sammen kan DS Stålprofil og resten af DS Gruppen profilere sig ved at være en ledende aktør i byggebranchen. Som en af Danmarks største og mest solide koncerner inden for stål- og betonbyggeri, udgør DS Stålprofil stadig en central del af koncernens aktiviteter i selskabet DS Gruppen inden for tag- og facadeløsninger i tyndpladestål.

Udviklingen har både geografisk, produktmæssigt og økonomisk været imponerende gennem alle årene. Og også uden for landets grænser er DS Stålprofil sammen med resten af DS Gruppen en betydelig faktor på markedet, hvor særligt det tyske marked har vokset sig til en betydelig aktør for den samlede vækst. 

Stærke værdier sikrer fortsat udvikling


Inden for de seneste år har både DS Gruppen og DS Stålprofil gennemgået en markant udvikling – også på produktsiden har en stærk værdi som "ordenlighed” præget udviklingen, hvor særligt miljø og genanvendelighed er kommet på dagsordenen. De nye bæredygtige produkter er en god markering af virksomhedens evne til stadig at skabe nye og banebrydende løsninger inden for tag- og facadeløsninger i tyndpladestål.

Gennem de sidste 50 år er det klare værdier, der præger den store koncern. ”Ordentlighed” er en ånd, der præger den store koncern og er det, som står bag de klare værdier i forhold til kvalitet, kundeservice og nordjysk ordholdenhed. Nogle værdier der præger den faglige stolthed hos DS Stålprofil og resten af koncernen. En stolthed, der også gør sig gældende for lokalområdet, hvor både sponsorater og andre former for involvering af lokalsamfundet gør sig bemærket.

I forbindelse med jubilæumsåret vil DS Stålprofil fejre jubilæet sammen med medarbejdere, kunder og leverandører og resten af koncernen i efteråret.

Tilbage