Tyndpladegruppens Arkitekturpris

19. juni 2019

Tyndpladegruppen er sponsor for en arkitekturkonkurrence for anvendelse af tyndplader i byggeprojekter. Formålet er at belønne fremragende arkitektonisk anvendelse af tyndplader. Prisen er sponseret af Tyndpladegruppen i Danmark og overrækkes det vindende arkitektfirma i form af check på DKK 100.000,-.

I forbindelse med overrækkelsen af præmien laves efterfølgende en præsentation af projektet. Denne præsentation er som regel genstand for stor omtale i fagblade og på relevante hjemmesider både nationalt og internationalt. Som noget nyt er der i forbindelse med konkurrencen indført en publikumspris, som tildeles det projekt, der får flest mulige stemmer ved en offentlig afstemning.

Indsend dit projekt

Med baggrund i vores samarbejde har du muligvis allerede tilmeldt et eller flere projekter til konkurrencen, og har demed muligheden for at vinde de 100.000 kr. Hvis ikke, vil vi gerne opfordre dig til at deltage, så vi i fællesskab kan være med til at promovere tyndplader som et attraktivt arkitektonisk element i byggeriet.

For at tilmelde dig skal du registrere dig på

www.tyndpladegruppen.dk/tyndpladeprisen/tilmelding - klik her
Herefter modtager du beskrivelse af hvordan du indsender dit projekt.
Hvis du vil vide mere om konkurrencen, så gå ind på www.tyndpladegruppen.dk/tyndpladeprisen - klik her

Download infoblad her

 

 

Tilbage