Besøg DS Stålprofils stand på ARCHITECT@WORK, Hamburg.

4. juli 2019

Er du arkitekt og i nærheden af hamburg i starten af september, så har du en enestående mulighed for at se spændende løsninger og muligheder indenfor dit felt. ARCHITECT@WORK er en eksklusiv messe kun for Arkitekter og indendørsarkitekter.

Og vi har gjort os umage for at imødekomme netop dine ønsker og behov i forhold til byggestil og bæredygtighed. Mød os på standen og hør om den unikke GreenCoat® overfladebehandling samt bliv inspireret af vores flotte referenceprojekter. Kan stål blive dit foretrukne byggemateriale? Lad os vise dig, hvor smukt det kan gøres.

ARCHITECT@WORK

Hamburg Messe, Halle B7 Eingang Mitte - Messeplatz 1 20357 Hamburg
Onsdag den 4. og torsdag den 5. september 2019 fra kr. 11.00-18.00.

Billetter

Du kan besøge ARCHITECT@WORK gratis, hvis du registerer dig online. For at kunne gøre dette, har du brug for en kode, som du kan få ved at ansøge hoshamburg@architectatwork.com. Indgangsbilletten har en værdi af 100 Euro.

Den innovative og unikke udstilling

Udstillingerne præsenterer deres innovative produkter på udstillingsområdet. For at gøre dit besøg optimalt, guides du gennem hele udstillingen. Du har mulighed for at stoppe på alle stande og få en uddybende samtale om de emner, der interesserer dig. Der vil også være et lounge område, hvor du f.eks. kan slappe lidt af og tale mere med udstillerne om både produkter og ydelser.

Om udstillerne

Alle udstillere på ARCHITECT@WORK producerer, importerer eller distribuerer produkter på følgende områder:

Byggeri, tag, fasade, isolering, tagrender og nedløb mm.
Indvendigt byggeri, møbler, gulve, vægge, lofter, maling mm.
Teknisk udstyr, opvarmning, aircondition, ventilation, bygningkontrol, sensorer, VVS, miljøteknologi mm.

Tilbage