Indkøbschef søges til professionel stålproducent

Da vores nuværende indkøbschef går på velfortjent efterløn, søger vi en ny indkøbschef til Danmarks største stålpladeleverandør. Du kommer til at arbejde med hele paletten af opgaver inden for indkøb, og får ansvaret for at videreudvikle og professionalisere indkøbsfunktionen ligesom du sikrer, at leverandørerne hele tiden holdes til ilden, så de leverer til aftalt tid, pris og kvalitet.

Indkøbsafdelingen beskæftiger sig med at forhandle de bedste kontrakter på plads med leverandører, generere besparelser og bedre service, optimere indkøbsprocesser samt sikre og følge op på korrekt implementering af nye kontrakter.

Virksomheden har et uformelt miljø med et stærkt socialt fællesskab og dygtige og engagerede kolleger, hvor åben og ærlig dialog bidrager til den gensidige udvikling. Vores organisation er præget af dynamik, vilje og samarbejdsånd, og vi har en vinderkultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

 

Opgaven:

Med reference til den adm. direktør har indkøbschefen det overordnede ansvar for afdelingen og for at udvikle afdelingen og effektivisere indkøbsprocesserne yderligere. 

Indkøbschefen indgår i virksomhedens ledergruppe.

Eftersom afdelingen har den største berøringsflade i virksomheden med mange afdelinger, herunder salgsafdelinger, produktion, lager & logistik, økonomiafdelingen samt ikke mindst virksomhedens leverandører, kræver det samtidig at man har et stort kendskab til disse, samt at alle processer understøtter dette mest optimalt.

Nogle af hovedopgaverne er procesoptimering i.f.t. indkøbsprocesserne i Nav Business Central, sikre det optimale varelager i.f.t. definerede KPI’er, sikre datagrundlag, indkøbsoptimering i.f.t. definerede hjørneflag, leverandørvurderinger samt ikke mindst sikre enkelhed i afdelingen.

 

Følgende opgaver indgår også:

  • Koordineringsmøder med de øvrige afdelinger for at sikre overensstemmelse i opgaveudførelse
  • Sikre høj effektivitet i indkøb, uden forringet kvalitet/service - bedre udnyttelse af IT værktøjer
  • Lagerstyring og sikre til stadighed varens tilgængelighed 
  • Større leveringssikkerhed - hvordan kan vi sikre dette?
  • Udarbejdelse af værktøjer (bl.a. leverandør og produktoversigt inkl. tekniske data) til at sikre at salgsafdelingerne bliver mere ”selvhjulpne” 
  • Div. rapporter og statistikker til ledelsen
  • Optimering af snitflader

 

Din profil:

Som person er du åben, nysgerrig, positiv og inddragende, men er også meget struktureret og kan også uden problemer sætte dig igennem, når det er nødvendigt. Du kan måske opfattes som ”dirigenten”, der formår at inddrage alle, så de ”spiller” op til deres bedste. Du hviler i dig selv og du trives godt i et miljø, hvor det at skabe markant gode resultater går hånd i hånd med et godt og positivt arbejdsmiljø. 

 

Vi forventer:

Vi forventer at du som minimum har nogle års erfaring som indkøber med kendskab til metaller og at du ligeledes gerne indgår i et team af gode medarbejdere. Selv om du indgår i et team, er det dig der driver processen og sikrer den positive udvikling.  Du har stor erfaring med ERP systemer, gerne NAV og er velbevandret i Excel og de øvrige MS programmer.  Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og kan du begå dig på tysk, der det en stor fordel.

 

Du kan forvente:  

  • En masse gode kolleger og en moderne og udviklende arbejdsplads
  • Masser af udfordringer og stor indflydelse på din hverdag               
  • Du kan til enhver tid forvente fuld opbakning af alle i lederteamet!

 

Læs mere om DS Stålprofil A/S her: www.ds-staalprofil.dk.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Thomas Lundgaard Rasmussen på telefon 20 28 81 00. 

Hvis du ønsker at søge stillingen, beder vi dig sende din ansøgning og CV hurtigst muligt til følgende mail adresse: hr@ds-staalprofil.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!