Beklæd dit byggeri med styrke

Facader

Profileret tyndpladestål er et populært valg, når arkitekter og bygherrer skal vælge facademateriale. Det skyldes ikke mindst, at stål giver et stilistisk udtryk og en kreativ frihed, der er svær at matche med mere traditionelle facadematerialer. Og da slet ikke til samme pris. Hertil kommer, at tyndpladestål giver domiciler og andre bygningstyper en tæt klimaskærm i op mod 50 år med minimalt behov for at vedligeholde, ligesom beskadigede facadeplader er nemme at udskifte. Da din stålfacade kan regenereres (og fx genopstå som cykelstativ), får du tillige en facadeløsning, der er grønnere end de fleste. Uanset hvilken af vores mange farver du vælger.

Trapezplader

En populær facadeløsning til bl.a. landbrugs- og erhvervsbygninger. Det klassiske trapezprofil giver stålpladerne stor styrke. Du får derfor en attraktiv totaløkonomi uden at give køb på hverken design, funktionalitet eller holdbarhed.

Læs mere
 
 

Pandeplader

Til facadeløsninger kan du vælge mellem to typer pandepladeprofiler med ”spejlvendt” geometri. Det giver forskellige arkitektoniske udtryk – men samme store styrke og lange levetid for din stålfacade.

Læs mere

Sinusplader

Sinusplader på facaden giver et markant udtryk til større bygninger. Profilet indgår desuden godt i kombinationer med andre facadematerialer, hvor der kan skabes spændende arkitektoniske effekter.

Læs mere
 
 

Sandwichpaneler

Spar dyre montagetimer på byggepladsen med sandwichpaneler. Panelerne giver dig udvendig facadebeklædning, isoleringskerne og indvendig beklædning i en montageklar løsning af ensartet høj kvalitet.

Læs mere

Facadekassetter

Facadekassetter er ikke mindst et oplagt valg til domiciler og andre erhvervsbyggerier. Kassetterne leveres i individuelle mål, ligesom de kan lakeres i alle tænkelige farver og dermed skabe et unikt arkitektonisk udtryk.

Læs mere
 
 

Premium Facadepanel

Her er løsningen, hvis du vil have en flot facade, men ikke vil bruge tid på at male. Panelerne holder i op til 50 år og fås i mange farver og med markedets højest mulige UV-faktor for maksimal farveægthed.

Læs mere

Nordic Klikfals

Vores mest eksklusive profiler giver mulighed for at lave en på en gang klassisk og moderne facadeløsning uden synlige skruer – og med stor designmæssig frihed på grund af de forskellige bredder, belægninger og farver.

Læs mere
 
 

Stålåse

Vi tilbyder stålåse til ethvert byggeri og altid produceret i tilpassede længder på vores fabrik i Hobro. Vi tilbyder stålåse til ethvert byggeri og altid produceret i tilpassede længder på vores fabrik i Hobro. Vi tilbyder stålåse til ethvert byggeri og altid produceret i tilpassede længder på vores fabrik i Hobro. Vores Sigma stålåse leveres med forborede huller, så de er nemme og hurtige at montere.

Læs mere

Tilbehør

Med vores brede tilbehørsprogram bliver dit facadeprojekt komplet. Du kan også få bukket specialtegnede inddækninger og lignende for at opnå den helt rigtige finish – uden at det påvirker leveringstiden.

Læs mere
 
 

Format

Læs mere

Aluminiumsinddækninger

Ud over vores standardprogram i aluminiumsinddækninger kan vi derfor tilbyde at producere aluminiumsinddækninger efter dine ønsker og mål. Vores fleksible produktionsapparat bevirker, at du kan designe dine inddækninger, så de passer netop til dit behov og din byggeopgave. Med anvendelsen af specialinddækninger vil du, ligeledes ofte, kunne reducere din montagetid og samtidig opnå et flottere visuelt resultat.

Læs mere
 

FARVEPRØVE

Oplev hele vores farvepalet på autentiske ståloverflader

FORHANDLER

Find din nærmeste forhandler af DS Stålprofils produktprogram

RÅDGIVNING

Vores konsulenter står klar til at rådgive og hjælpe dig