Giv dit byggeri styrke på toppen

Tagbeklædning

Lige siden tyndpladestål i 1970’erne fandt vej til de danske tage, har det været et populært byggemateriale til tagplader. Og med god grund. En tagplade i stål giver nemlig en række fordele, der gør det velegnet til både nybyg, renovering og til de fleste typer bygninger; fra private villaer til idrætshaller, landbrugsbygninger, domiciler, bilhuse og industri m.m.

Trapezplader tagbeklædning

Trapezplader

En stærk tagløsning til bl.a. landbrugs- og erhvervsbygninger. Det klassiske profil giver stor styrke og hurtig montage. Du får derfor en attraktiv totaløkonomi uden at give køb på hverken design, funktionalitet eller holdbarhed.

Læs mere
Trapezplader tagbeklædning 
Sinusplader tagbeklædning
Sinusplader tagbeklædning 

Sinusplader

Sinuspladen er et både funktionelt og økonomisk godt valg til store tagflader med særlige krav til bæreevnen. Æstetisk bliver tagløsningen helstøbt med vores komplette sortiment af inddækninger og tilbehør.

Læs mere
Tagrender tagbeklædning

Tagrender

Flotte tagrender fuldender din tagløsning. Med vores komplette program kan du vælge mellem 3 farver og flere bredder. Både tagrender, nedløbsrør og fittings leveres med en stærk og smudsafvisende belægning.

Læs mere
Tagrender tagbeklædning 
Pandeplader tagbeklædning
Pandeplader tagbeklædning 

Pandeplader

Pandeplader har gennem de seneste år fået en velfortjent renæssance i dansk byggeri. Det stramme udtryk med smalle profiltoppe og brede mellemspor gør pandepladen til et smagfuldt valg på alle bygningstyper.

Læs mere
Tagstensprofiler tagbeklædning

Tagstensprofiler

Tagstensprofiler er den perfekte tagløsning til private boliger, hvis du vil have det klassiske teglstenslook, men gerne vil spare på prisen. Vælg fra vores brede palet af belægninger og farver.

Læs mere
Tagstensprofiler tagbeklædning 
Nordic Klikfals tagbeklædning
Nordic Klikfals tagbeklædning 

Nordic Klikfals

Vores mest eksklusive profiler giver mulighed for at lave en stram og tidløs arkitektonisk tagløsning uden synlige skruer – og med stor designmæssig frihed på grund af de forskellige bredder, belægninger og farver.

Læs mere
Sandwichpaneler tagbeklædning

Sandwichpaneler

Spar dyre montagetimer på byggepladsen med sandwichpaneler. Panelerne giver dig udvendig tagbeklædning, isoleringskerne og indvendig beklædning i en montageklar løsning af ensartet høj kvalitet.

Læs mere
Sandwichpaneler tagbeklædning 
Højprofiler tagbeklædning
Højprofiler tagbeklædning 

Højprofiler

Selvbærende højprofiler er en stærk og fleksibel løsning som underlag i flade tagkonstruktioner på større byggerier. Du kan også bruge højprofilerne som selvbærende loft i et koldt tag.

Læs mere
Stålåse tagbeklædning

Stålåse

Vi tilbyder stålåse til ethvert byggeri og altid produceret i tilpassede længder på vores fabrik i Hobro. Vores Sigma stålåse leveres med forborede huller, så de er nemme og hurtige at montere.

Læs mere
Stålåse tagbeklædning 
Tilbehør til tagbeklædning
Tilbehør til tagbeklædning 

Tilbehør

Vores store sortiment af tilbehør betyder one-stop-shopping og samlet levering; også ved små mængder. Du finder bl.a. lysplader, inddækninger, befæstelse og tætningstilbehør.

Læs mere

Garanti for flot tagbeklædning år efter år

Med en tagbeklædning i stål får du alletiders mulighed for et smukt og holdbart tag. Tagplader i stål er din garanti for en vedligeholdelsesfri og fremtidssikret løsning, der bevarer sin struktur og modstandsdygtige overflade i mange år fremover. Tagplader i stål er populært blandt arkitekter og bygherrer – de økonomiske fordele ved en vedligeholdelsesfri tagbeklædning taler for sig selv.

Udover de økonomiske og funktionelle plusser, giver tagplader i stål også stor designmæssig frihed i bygningsdesignet, og er samtidig dokumenteret til at være særdeles robuste og solide – selv i orkanstyrke. Én ting er sikkert: med en tagbeklædning fra DS Stålprofil får du en fremtidssikret løsning – også for pengepungen.

Tagplader til alle byggerier 

En tagbeklædning i stål giver dit byggeri et særligt eksklusivt udtryk. Minimalistisk og med rene linjer – en tagplade i stål sikrer en flot finish. Uanset hvilken type af byggeri. Spørgsmålet er bare, hvilket udtryk du ønsker? Vores tagplader findes i flere forskellige typer, former og farver. Og uanset hvilken du vælger, er du sikret et godt, solidt tag. 

Vælg den type tagbeklædning, der passer til dit byggeri. Prisen varierer naturligvis og afhænger af størrelsen på tagfladen af dit bygge – kontakt os gerne og hør nærmere.

Et bæredygtigt valg til din tagbeklædning

Ved valget af en tagbeklædning fra DS Stålprofil er det ikke kun pengepungen, der bliver glad. Vi sikrer nemlig også en bæredygtig og miljøvenlig behandling af alle vores produkter og stiler mod en grøn profil.

Med en tagplade fra DS Stålprofil får du en beklædning til dit tag, der er grønnere end de fleste. Til vores produkter anvender vi en bæredygtig, biobaseret overfladebelægning, GreenCoat, der også i fremtiden sikrer bæredygtige byggerier. 

Ikke alene sikrer den biobaserede belægning et bæredygtigt byggeri – også den minimale vedligehold og store modstandskraft sikrer et tag med lang levetid. Din tagbeklædning skal derfor ikke skiftes igen efter få år. En holdbar investering. Det svarer sig at vælge rigtigt første gang. 

Tagbeklædning

FARVEPRØVE

Oplev hele vores farvepalet på autentiske ståloverflader

FORHANDLER

Find din nærmeste forhandler af DS Stålprofils produktprogram

RÅDGIVNING

Vores konsulenter står klar til at rådgive og hjælpe dig