13. december 2019

Julen 2019

I forbindelse med julen vil der være ændringer til vores normale åbningstider samt bestillingsdeadlines og leveringstidspunkter.

Læs mere…
12. december 2019

DS Stålprofil beklæder Årets Byggeri for andet år i træk

Vinderen af ”Årets Byggeri 2019” i kategorien bolig er VenligBolig Plus på Frederiksberg, der netop er blevet kåret og offentliggjort.

Læs mere…
27. august 2019

50 år med styrke på alle fronter: Jubilæum fejres med bæredygtige tagprofiler til spotpris

DS Stålprofil kan i år fejre 50 år i branchen. Det bliver fejret i 50 dage fra den 2. september med skarpe jubilæumstilbud. Kontakt din forhandler for at få mere information om kampagnen.

Læs mere…
4. juli 2019

Besøg DS Stålprofils stand på ARCHITECT@WORK, Hamburg.

Er du arkitekt og i nærheden af hamburg i starten af september, så har du en enestående mulighed for at se spændende løsninger og muligheder indenfor dit felt.

Læs mere…
4. juli 2019

Den gode service fortsætter hele sommeren

Alle vore afdelinger er fuldt bemandet sommeren over og du kan derfor forvente normale leveringstider hele sommerferieperioden. 

Læs mere…
19. juni 2019

Tyndpladegruppens Arkitekturpris

Tyndpladegruppen er sponsor for en arkitekturkonkurrence for anvendelse af tyndplader i byggeprojekter. Formålet er at belønne fremragende arkitektonisk anvendelse af tyndplader.

Læs mere…
29. maj 2019

50 år med stålprofiler

I 2019 kan DS Stålprofil sammen med resten af byggekoncernen, DS Gruppen, fejre 50-års jubilæum med fyldte ordrebøger og fortsat vækst.

Læs mere…
5. april 2019

Ny innovativ, grøn og bæredygtig aftale skal give danskerne miljøvenlige tag- og facadeløsninger

Building Green-messen 2019 i Aarhus fokuserer på bæredygtigt byggeri, arkitektur og løsninger. Det samme gør SSAB og DS Stålprofil, der i går på messen kunne afsløre en ny og grøn partneraftale.

Læs mere…
25. februar 2019

Deadlines i forbindelse med helligdagene i foråret

I forbindelse med helligdagene i foråret vil der være ændringer til vores normale bestillingsdeadlines og leveringstidspunkter.

Læs mere…
6. februar 2019

DS Stålprofil deltager på Building Green 2019

Den 3. og 4. april udstiller DS Stålprofil A/S på eventen Building Green 2019 i Århus. Building Green 2019 fokuserer på bæredygtigt byggeri, arkitektur og løsninger. Eventen byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen.

Læs mere…
4. december 2018

Nyt produktprogram i aluminium

DS Stålprofil oplever en stadig stigende efterspørgsel på inddækninger i aluminium. Da vi i forvejen producerer et omfattende sortiment af inddækninger i stål til tag- og facadeløsninger, er det oplagt, at vi nu også kan servicere vore kunder med inddækninger i aluminium.

Læs mere…
1. oktober 2018

DS Nordic Klikfals – godkendt til orkanstyrke

Vil du fremtidssikre dit byggeri, er DS Nordic Klikfals den rigtige løsning til dit nye ståltag. Tagpladerne er netop blevet godkendt til at modstå vindhastigheder på op til orkanstyrke.

Læs mere…
20. august 2018

Vil du ha' FORMAT?

Uovertruffen holdbarhed og grænseløs designfrihed følger automatisk med når bygninger beklædes med det nye FORMAT fra DS Stålprofil.

Læs mere…
28. maj 2018

GreenCoat® - ny miljøvenlig overflade
baseret på rapsolie

DS Stålprofil lancerer nu GreenCoat® – verdens mest miljøvenlige overfladebehandling af stålprofiler.

Læs mere