11. marts 2020

Deadlines i forbindelse med helligdagene i foråret

I forbindelse med helligdagene i foråret vil der være ændringer til vores normale bestillingsdeadlines og leveringstidspunkter.

Læs mere…
2. marts 2020

Elegant trapezprofil må betrædes

Det nye trapezprofil DS 45-333 S fra DS Stålprofil har en markant profil og kan bruges til taghældninger helt ned til 3° – og så kan det holde til en voksen mand. Det gør montagen både hurtig og nem.

Læs mere…
12. december 2019

DS Stålprofil beklæder Årets Byggeri for andet år i træk

Vinderen af ”Årets Byggeri 2019” i kategorien bolig er VenligBolig Plus på Frederiksberg, der netop er blevet kåret og offentliggjort.

Læs mere…
5. april 2019

Ny innovativ, grøn og bæredygtig aftale skal give danskerne miljøvenlige tag- og facadeløsninger

Building Green-messen 2019 i Aarhus fokuserer på bæredygtigt byggeri, arkitektur og løsninger. Det samme gør SSAB og DS Stålprofil, der i går på messen kunne afsløre en ny og grøn partneraftale.

Læs mere…
4. december 2018

Nyt produktprogram i aluminium

DS Stålprofil oplever en stadig stigende efterspørgsel på inddækninger i aluminium. Da vi i forvejen producerer et omfattende sortiment af inddækninger i stål til tag- og facadeløsninger, er det oplagt, at vi nu også kan servicere vore kunder med inddækninger i aluminium.

Læs mere…
1. oktober 2018

DS Nordic Klikfals – godkendt til orkanstyrke

Vil du fremtidssikre dit byggeri, er DS Nordic Klikfals den rigtige løsning til dit nye ståltag. Tagpladerne er netop blevet godkendt til at modstå vindhastigheder på op til orkanstyrke.

Læs mere…
20. august 2018

Vil du ha' FORMAT?

Uovertruffen holdbarhed og grænseløs designfrihed følger automatisk med når bygninger beklædes med det nye FORMAT fra DS Stålprofil.

Læs mere…
28. maj 2018

GreenCoat® - ny miljøvenlig overflade
baseret på rapsolie

DS Stålprofil lancerer nu GreenCoat® – verdens mest miljøvenlige overfladebehandling af stålprofiler.

Læs mere