Job hos DS Stålprofil

Er du god til noget, vi kan bruge hos DS Stålprofil? Kunne du tænke dig at arbejde med stål? Har du et godt humør? Og kan du få noget fra hånden? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Som en ambitiøs virksomhed i konstant vækst er vi nemlig altid interesserede i at få dygtige, motiverede og ansvarsbevidste medarbejdere på lønningslisten.

Du kan se vores aktuelle jobopslag herunder. Er der ikke en ledig stilling, der matcher din profil, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vi søger en Indkøbschef:

Da vores nuværende indkøbschef går på velfortjent efterløn, søger vi en ny indkøbschef til Danmarks største stålpladeleverandør. Du kommer til at arbejde med hele paletten af opgaver inden for indkøb, og får ansvaret for at videreudvikle og professionalisere indkøbsfunktionen ligesom du sikrer, at leverandørerne hele tiden holdes til ilden, så de leverer til aftalt tid, pris og kvalitet.

Se hele stillingsopslaget her 

Vi søger en Operatør til rulleformslinje:

Hos DS Stålprofil oplever vi en stigende ordretilgang, så vi har travlt og søger derfor hurtigst muligt en operatør til produktion af vores tag- og vægplader.

Se hele stillingsopslaget her 

Mail

ds@ds-staalprofil.dk

Post

DS stålprofil A/S
Att. Personaleafdelingen
Andrupvej 9
DK-9500 Hobro

FARVEPRØVE

Oplev hele vores farvepalet på autentiske ståloverflader

FORHANDLER

Find din nærmeste forhandler af DS Stålprofils produktprogram

RÅDGIVNING

Vores konsulenter står klar til at rådgive og hjælpe dig