TV2 Nord – et flagskib i stål og træ

TV2 Nord har valgt at bruge vores eksklusive profil DS Nordic Klikfals 275 på deres nye tilbygning. Kombinationen af stål og træ giver bygningen et maritimt og stilrent udtryk, der passer rigtig godt til omgivelserne og den vandnære placering.

DS Nordic Klikfals er anvendt på facader, sterne og underbeklædning. Farven Dark silver i den smukke, strukturerede overflade Palux giver de 300 m² facade en æstetisk og flot finish.

DS Nordic Klikfals har ingen synlige skruer og med det nemme montagesystem er profilet en attraktiv og stilsikker løsning, der tilmed er miljømæssig bæredygtig og økonomisk interessant i forhold til mere traditionelle materialer.

Projektfakta
Bygningstype:Erhverv og kontor
Overfladebelægning:Palux GreenCoat®
Farve:Dark silver 332
Type:Facade
TV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 AabybroTV2 Nord – et flagskib i stål og træ, Søparken 4, 9440 Aabybro

FARVEPRØVE

Oplev hele vores farvepalet på autentiske ståloverflader

FORHANDLER

Find din nærmeste forhandler af DS Stålprofils produktprogram

RÅDGIVNING

Vores konsulenter står klar til at rådgive og hjælpe dig